RUTA DE COLLSEROLA

Comença la ruta

-Podeu començar la ruta a la Casa de l’Aigua (Bus: 80 i 81 Metro: Metro: Casa de l’Aigua L11). A continuació  seguirem pel carrer d’Aigua Blava vorejant la serra de Collserola. En quant arribem al carrer dels Nou Barris  podem girar a la dreta arribarem a la segona parada, l’Ateneu Popular de Nou Barris.
      Seguint el carrer dels Nou Barris i a continuació el carrer de Vidal i Guasch trobarem les escales mecàniques que  ens porten al carrer Mina de la Ciutat des d’on tindrem una primera vista espectacular de Barcelona. Podem  seguir per aquest carrer i a continuació pel carrer de Llobera que anirà serpentejant en direcció al Mirador de  Torrre Baró. Des d’aquest punt podem arribar facilment al Castell de Torre Baró.
 

-Des d’aquest punt us propossem dues alternatives, anar en direcció a Can Masdeu o cap a l’Aqüeducte de Ciutat Meridiana. Per anar a la primera destinació podeu seguir per la Carretera Alta de Roquetes o el camí que va carenant tota la serra que va en paral•lel, per qualsevol dels dos tindrem bones vistes de la ciutat, deixant en un primer pla el barri de Canyelles. Seguint pel mateix camí ens creuarem amb el camí de Sant Llàtzer per on arribarem a Can Masdeu.

Aqüeducte de ciutat meridiana  
     

Polígon canyelles

-Des del Castell de Torre Baró també podeu fer el camí cap a l’Aqüeducte de Ciutat Meridiana. Seguint per la Carretera Alta de Roquetes caldrà que gireu pel Carrer de Lliçà, per on anirem baixant fins a la barriada de Torre Baró, un camí cap a Ciutat Meridiana on ens sorprendran les presències dels aqüeductes.
  

                          

Anuncios

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google+ photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google+. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

w

Conectando a %s